011/318-37-36 069/318-37-36 alphaboxtrade@gmail.com

Streč folija

Zahvaljući našoj streč foliji kutije će ostati na mestu, a zbog odlične elastičnosti neće pući pri nekom opterećenju.

Bez streč folije je nezamislivo pakovanje kartonskih kutija na paletu pre utovara u kamion.

Postoji ručna streč folija i mašinska streč folija. Prva se najčešće koristi za pakovanje i zaštitu, dok je druga u upotrebi u industriji.

Da se pohvalimo da naša streč folija ima tačku istezanja do 350%.

Ručna streč folija

Ona je neophodna svakom domu i svakom preduzeću. Streč ručna folija je odlična zaštita od tečnosti, mehaničkih oštećenja i vremenskih uslova tokom transporta robe ili kućnog nameštaja. Vrlo lako se koristi i najbolja je zamena za fiksiranje robe trakama za vezivanje.

Naša ručna streč folija se izradjuje u više širina, težina i dužina. Na taj način ćete vrlo lako pronaći ručnu streč foljiu koja će biti savršena za Vas.

U ovoj klasi ručnih streč folija imamo širine od 10 do 50 centimetara, težine od 350 grama do 5 kilograma i dužine od 150 do 380 metara po pakovanju. Uvek su spakovane u rolnu tako da su jako dobre za brzi rad i pakovanje.

Sa njima se iskustvo vrlo brzo i lako stiče!

Streč folija je odlična zaštita od tečnosti, mehaničkih oštećenja i vremenskih uslova tokom transporta robe ili kućnog nameštaja.
Streč folija je odlična zaštita od tečnosti, mehaničkih oštećenja i vremenskih uslova tokom transporta robe ili kućnog nameštaja.

Streč folija koja se neće kidati

Zahvaljujući odličnim sirovinama i vrhunskoj proizvodnoj tehnologiji, naša  folija ima superiornu čvrstoću čak i sa malim debljinama. Ipak koristimo samo streč foliju debljine 23 mikrona kako biste bili sigurni da se neće desiti nešto loše.

Naša folija se neće kidati na uglovima i oštrim ivicama, pa tako štiti upakovanu robu ili nameštaj tokom transporta i manipulacije.

Zahvaljujući debljini streč folije potrošićete manje, uštedećete novac, smanjićete troškove pakovanja i zaštitićete prirodnu sredinu.

Naša folija osigurava visok kvalitet i ima bolja mehanička svojstva u odnosu na standardni tip streč folije.

Naša streč folija štedi novac i vreme

Više od 90%  streč folije koje prodamo u toku jedne godine je prozirna. Neki naši klijenti imaju potrebu za neprovidnom streč folijom, pa Vam možemo ponuditi neprozirnu crnu streč foliju. Biće dovoljno da nam se javite i da se dogovorimo. Da napomenemo da ima apsolutno ista svojstva kao i streč prozirna  folija i da je jedina razlika u boji.

Ekološki je prihvatljiva i može da se reciklira.

Transparentnost streč folije koju Vam nudimo je izuzetna, a zahvaljujući nano tehnologiji biće čvršća i manje ćete je potrošiti. Otporna je na bušenje i pruža najbolju zaštitu od lopova.

Savetujemo Vam da je ne cepate ručno pri otvaranju, već da koristite pažljivo oštre makaze ili profesionalni skalpel. Ako uzmete sve detalje o njoj u obzir, tvrdimo da je naša streč folija „najbolja kupovina“ u toj kategoriji.

Kupite jednu rolnu i sami se uverite u našu priču!

Streč folija je odlična zaštita od tečnosti, mehaničkih oštećenja i vremenskih uslova tokom transporta robe ili kućnog nameštaja.

Ako su Vam potrebne kartonske kutije, pozovite nas!

Lokacija prodavnice

Jurija Gagrina 117
11073 Novi Beograd
Radno vreme:

Ponedeljak-Petak 09h-17h

Subota 09h-15h

 

 

Kontaktirajte nas

alphaboxtrade@gmail.com

+381 69 318 37 36

+381 11 318 37 36