011/318-37-36 069/318-37-36 alphaboxtrade@gmail.com

Nalepnice

Nalepnica natpis lomljivo/fragile se koristi uvek kada želite da budete sigurni da će se sa Vašim predmetima koji se nalaze u kutiji rukovati pažljivo.

Najčešće se lepe na nekoj od bočnih strana kutije, a ako su veće količine u pitanju mogu se brendirati imenom ili logom Vaše firme.

Nalepnice sa natpisom lomljivo prodaju se kod nas u listovima, a svaki ima deset nalepnica.

Cena nalepnice sa natpisom lomljivo je zanemarljiva

Nalepnice sa natpisom lomljivo se mogu koristiti u puno situacija. Kod nas ih najčešće kupuju za selidbe i transport, ali imamo veliki broj firmi koje ih kupuju i njima obeležavaju svoje kutije.

U suštini možete ih koristi u svim situacija kada je u pitanju prevoz ili skladištenje lako lomljive robe. Nezamislivo je danas da se predmeti od stakla, porcelana ili keramike ne obeleže sa nalepnicom lomljivo.

Ipak pre nego što nalepite nalepnicu sa spoljne strane kutije morate obezbediti proizvode koji se nalaze u njoj.

Nalepnice lomljivo/fragile se koristi kada želite da budete sigurni da će se sa Vašim predmetima koji se nalaze u kutiji rukovati pažljivo.
Kartonske kutije su danas u svetu pakovanja proizvoda postale nezamenljive. Ne postoji bolji način za zaštitu i transport proizvoda.

Naša nalepnica lomljivo ima savršen lepak

Naše nalepnice se lako nanose na kartonsku kutiju i imaju jako dobar i dugotrajan lepak.

Ovo je važno jer nas to pitaju neke mušterije koje su uzimali nalepnice sa oznakom lomljivo na drugim mestima. Ipak, nije teško skinuti ih i ne ostavljaju trag na površini kutije koja je bila označena.

Vrh čaše uvek treba da je na gore i to daje informaciju radnicima kako ih treba pakovati.

Kada je važna nalepnica?

Upotreba nalepnica lomljivo je vrlo važna kada je zbirni transport u pitanju i kada roba menja skladišta pre nego što se otpremi na krajnju adresu.

U tim magacinima se pakuju velike količine robe pa se dešava da radnici pakuju veliki broj kutija jednu na drugu. A to je najlakši način da se predmeti u kutiji oštete.

Zato uvek naše mušterije pitamo da li prevoze neke lomljive predmete.

Jer cena nalepnica lomljivo je zanemarljiva i skoro da ne predstavlja dodatni trošak!

Tako da ako želite da zaštitite svoju robu tokom transporta ili u magacinu dok se ne proda, onda je upotreba nalepnica lomljivo najbolji potez koji ste mogli da učinite kako biste je zaštitili. Ne biste verovali kako rade radnici u velikim skladištima.

Jedino što ih malo uplaši u svakodnevnom radu je baš ova crvena nalepnica.

Nalepnice lomljivo/fragile se koristi kada želite da budete sigurni da će se sa Vašim predmetima koji se nalaze u kutiji rukovati pažljivo.

Ako su Vam potrebne kartonske kutije, pozovite nas!

Lokacija prodavnice

Jurija Gagrina 117
11073 Novi Beograd
Radno vreme:

Ponedeljak-Petak 09h-17h

Subota 09h-15h

 

 

Kontaktirajte nas

alphaboxtrade@gmail.com

+381 69 318 37 36

+381 11 318 37 36