011/318-37-36 069/318-37-36 alphaboxtrade@gmail.com

Kutije za selidbu

Ovo će biti kratak vodič kako da odaberete kutije za selidbu. Ako napravite dobar plan, cela selidba će Vam lakše proći.

Prvo uzmite u obzir težinu, oblik i veličinu predmeta. To je važno kako biste odabrali prave dimenzije kartonskih kutija.

Vodite računa da budu dovoljno čvrste i da će dobro zaštiti Vaše predmete.

Nemojte nikada da preopteretite kutije za selidbu

Kutije od kartona koje su pretanke izbegavajte ako je teret malo teži. Mogu vrlo lako da puknu i da Vam naprave veliki problem i štetu.

One kraće traju, pa zato savetujemo uvek našim kupcima da ako nisu sigurni da je uvek bolje da uzmu petoslojne kartonske kutije.

Puno su izdržljivije i mogu da se koriste još puno puta. Cena im jeste viša, ali uvek na kraju opravda svoju cenu.

Vodite računa o dimenzijama. Uvek je bolje da imate 5 manjih kutija nego 3 velike. 

Kartonske kutije su danas u svetu pakovanja proizvoda postale nezamenljive. Ne postoji bolji način za zaštitu i transport proizvoda.

Birajte kutije za selidbu zavisno od sledećih činjenica!

Za sve manje i kraće selidbe možete koristiti tanje troslojne kutije. Ovo predlažemo u slučaju da to radite u svojoj režiji.

Ako je selidba na nekoj udaljenoj lokaciji vrlo je verovatno da će Vaša pošiljka posetiti nekoliko skladišta.

Zato zbog sigurnosti Vaše isporuke u ovom slučaju uvek predlažemo ojačane petoslojne kartonske kutije.

Šta ne treba pakovati u kartonske kutije za selidbu?

Postoje neki predmeti koje ne biste trebali da pakujete u kartonske kutije za selidbu. Pre svega mislimo na opasne i zapaljive hemikalije. U tom slučaju možete obradovati prijatelje i familiju sa tim hemikalijama.

Jer mnogi ljudi ne znaju da je zakonom zabranjeno prevoženje nekih hemikalija kamionom ili kombijem bez posebne dozvole. Ako želite da ih se rešite, imajte na umu i da je zabranjeno da završe u odvodu ili u zajedničkom kontejneru.

Lak za nokte, sprejeve, sredstva za čišćenje, izbeljivače i slično zaboravite. Ne pakujte nikada baštenske ili garažne hemikalije u kutije za selidbu. Ne preporučujemo pakovanje baterija, vatrometa, raznih ulja i preparata na bazi benzina ili alkohola. Neki od ovih proizvoda su sami po sebi jako otrovni i eksplozivni.

Zato ako ste za neki proizvod u nedoumici, uvek je bolje da ga ostavite ili poklonite nekome.

Kartonske kutije su danas u svetu pakovanja proizvoda postale nezamenljive. Ne postoji bolji način za zaštitu i transport proizvoda.

Ako su Vam potrebne kartonske kutije, pozovite nas!

Lokacija prodavnice

Jurija Gagrina 117
11073 Novi Beograd
Radno vreme:

Ponedeljak-Petak 09h-17h

Subota 09h-15h

 

 

Kontaktirajte nas

alphaboxtrade@gmail.com

+381 69 318 37 36

+381 11 318 37 36