011/318-37-36 069/318-37-36 alphaboxtrade@gmail.com

Stiroflip

Stroflip i stiropor za pakovanje su apsolutno isti proizvod.  To je jedan od najčešćih artikala koji se koristi pri pakovanju, a služi za zaštitu proizvoda unutar kartonske kutije ili nekog drugog pakovanja.

Stiroflip je u stvari stiropor pena za pakovanje izradjena u raznim oblicima.

Posebno je važan za velika i osetljiva pakovanja kojima je potrebna posebna pažnja.

Stiroflip je najbolje ocenjeni materijal za pakovanje

Upotreba stiroflipa, odnosno stiropora za pakovanje, idealna je za različite potrebe i rešenja. To je ujedno i najbolje ocenjeni materijal za pakovanje i to iz više razloga. Osim što sprečava lomljavu, pruža sjajnu zaštitu od ogrebotina.

Mnogo je bolje rešenje od papira ili plastike i može se izradi u bilo kom obliku. Stiroflip je otporan na vlagu i sprečava da se predmeti ili proizvodi pokvase.

Ima mekanu površinu i ne postoji bolje rešenje od njega za staklo, keramiku, lakirano drvo i sve druge osetljive materijale. Lepo prijanja i odlično se oblikuje oko predmeta koji imaju nepravilnu formu.

Stiroflip odnosno stiropor za pakovanje idealan je za različite potrebe i rešenja. Sprečava lomljavu i pruža sjajnu zaštitu od ogrebotina!
Kartonske kutije su danas u svetu pakovanja proizvoda postale nezamenljive. Ne postoji bolji način za zaštitu i transport proizvoda.

Stiroflip i njegove prednosti

Verovatno najvažnije prednosti koje stiropor za pakovanje ima u odnosu na druge materijale je izuzetno mala težina, niska cena i dobra izolaciona svojstva.

Bez obzira na oblik predmeta koji štiti, stiroflip mu se završeno prilagodjava pružajući najbolju moguću zaštitu.

Vrlo je ekonomično rešenje u odnosu na konkurenciju i nezamenljiv je u transportu osetljivih proizvoda.

Da li se stiroflip može koristiti više puta?

Naravno, stiroflip se može koristiti puno puta. Medjutim ne savetujemo Vam da ga koristite više puta kada su u pitanju prehrambeni proizvodi.

Ekološki najprihvatljiviji način je njegova reciklaža. Ali pored pakovanja i zaštite, stiroflip se može koristiti u neke svrhe koje Vam ne bi pale na pamet.

Daćemo Vam par ideja!

Žene često koriste stiroflip pri lakiranju. Pre nanošenja laka stavi se izmedju svih prstiju po jedan komad stiroflip-a kako bi se lak savršeno osušio.

S obzirom da je stiropor gotovo nepotopiv, često se koristi na bazenima kao ispuna za poslužavnik za pića.

Stiroflip odnosno stiropor za pakovanje idealan je za različite potrebe i rešenja. Sprečava lomljavu i pruža sjajnu zaštitu od ogrebotina!

Ako su Vam potrebne kartonske kutije, pozovite nas!

Lokacija prodavnice

Jurija Gagrina 117
11073 Novi Beograd
Radno vreme:

Ponedeljak-Petak 09h-17h

Subota 09h-15h

 

 

Kontaktirajte nas

alphaboxtrade@gmail.com

+381 69 318 37 36

+381 11 318 37 36